Jouw allround stylist, dat ben ik!

Peggy Gietema, 33 jaar oud en geboren in Honselersdijk, een klein dorpje in het gezellige Westland. Al van jongs af aan wist ik dat ik dat mijn liefde en passie bij styling lag. Ik was altijd al plattegrondjes aan het tekenen en heb altijd gezegd ik wil de kamertjes aankleden bij GTST.

Na de opleiding ‘Interieur adviseur’ die ik gevolgd heb op het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam en de opleiding ‘Allround styling’ aan de Akademie Vogue in Amsterdam ben ik aan het werk gegaan als Allround stylist. Ik heb veel leuke klussen mogen doen op gebied van styling. Van interieurstyling bij particulieren thuis tot commericials, videoclips en bioscoop films!

De combinatie van de verschillende klussen vind ik het allerleukst! Het verdiepen in een karakter voor een film en bedenken wat het beste past bij dat karakter, naast het leren kennen van bijvoorbeeld een gezin en daar het ultieme interieur voor neerzetten.
Neem contact met mij op
+31 6 48015693
Hoofddorp, Nederland
All rights reserved © 2023 – 2024 | PG-Styling

This website is built by and maintained by:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram